Живот и Стил

Живот и Стил

Сопствениците на домашни миленици на двојна мака: И кучињата и мачките ќе мора да патуваат со пасош со „Северна“

Сопствениците на кучиња и други животни во Македонија за кои е задолжителна патна исправа за патување во странство треба да имаат патни...
Живот и Стил

Што кажува за вас бојата која постојано ја носите? Може да ги открие доминантните особини на вашата личност

Љубителите на жолтата боја се авантуристи Ако обично избирате една боја на облека, чевли и други работи, тоа може да сугерира на вашите...