Мегафон

„Опенхајмер“ ја оправда фаворитската улога на 96. доделување на најпрестижните филмски награди во светот – Оскар

Филмот „Опенхајмер“ ја оправда фаворитската улога на 96. доделување на најпрестижните филмски награди во светот. Неколкуте германски...
Мегафон

На сцената на Македонска филхармонија: Премиерно издание на „Candlelight“ – концерт под свеќи на камерниот оркестар Профундис

Илјадници свеќи ќе ја осветлат сцената на Македонската филхармонија на премиерното издание на првиот „Candlelight“ – концерт под свеќи...
Мегафон

Латиноамериканска музичка вечер во Music Bar Intermezzo, заедно со еден од најатрактивните трубачи во светот, Пачо Флорес од Венецуела!

Овој вторник (5 март), во 20 часот, гостите ќе имаат ретка можност да бидат дел од латино-џез концертот на атрактивниот Флорес, добитник...