време

Пронајдени се 87 резултати на тема „време“
Живот и Стил

Дали знаете кога е најдобро време за кафе? Омилениот пијалок е најефективен во овој период од денот – потврдија и научниците!

На многумина денот им почнува со кафе, без разлика дали се пие дома или на пат до канцеларија или на факултет. Меѓутоа, истражувачите...
Радио Милева

Теа Трајковска ги одговори прашалниците што долго им беа дилема на следбениците – пејачката одлучи креативно да го искористи времето што вечност трае (фото)

Чекањето секогаш, ама баш секогаш ни се чини вечност. Некои од тоа ги фаќа нервоза, а некои пак знаат како тоа време да го исористат рационално...
Радио Милева

„Каде да се обратиме, знае некој?“ И познатите Македонци бараат помош од оваа временска „прогноза“, а Игор Џамбазов ги прати на лекар… по дијагноза (фото) 

Временската прогноза се менува од час во час. Токму поради тоа најдобро да проверуваме и да си веруваме само на себе, па тоа што ќе го...
Радио Милева

Нов предизвик на Инстаграм: Прва го почна Елена Ристеска, а испровоцира уште петмина свои колеги кои се уште се без реакција (фото)

На социјалната мрежа Инстаграм досега сме виделе, посведочиле или биле дел од разни предизвици кои кружеле и зафатиле многумина што...