театар комедија

Пронајдени се 11 резултати на тема „театар комедија“
Радио Милева

Вера Мештеровиќ покажа со кого го поминува слободното време: Еве каде замина водителката и во чие друштво? (фото) 

Вера Мештеровиќ е жена со професија која иако изгледа лесна и едноставна таа сепак и одзема доста време, па кога го има, секогаш  гледа...