Љубов и Секс

Подобрете го сексуалниот живот без скапи играчки и помагала

Подобрете го сексуалниот живот без скапи играчки и помагала

Станува збор за црно вино, порачуваат италијанските научници. Само две чаши дневно прават чуда. Најдобрата работа е тоа што исто делува и врз жените и врз мажите. Кај жените ја поттикнува циркулацијата, а кај мажите го крева нивото на тестостеронот, што го засилува либидото.


Сепак, немојте да претерувате, две чаши ви се повеќе од доволни. Како што е откриено, повеќе од тоа ја убива секоја возбуда и не води кон ништо.

извор:пулс24