Љубов и Секс

Десет романтични идеи за Денот на вљубените

Десет романтични идеи за Денот на вљубените

 

Или го сакате или го мразите. Секоја година се поставува истото прашање: Да се слави или не? Ако сте сингл, сигурно не сте многу заинтересирани, па дури и голем дел од паровите не го прославуваат овој празник и едноставно го поминуваат како и секој друг ден. Но, за оние кои го прославуваат и кои го планираат секој детал: од облека до вечера, имаме добри вести.

Дали знаете дека можете да го прославите овој празник без да го потрошите секој заштеден денар? Впрочем, скапите гестови не се потребни, потребни се креативни гестови.

 

Исполнете ја собата со балони, така што во секој балон ќе оставите по една слатка порака

 

Срце од пораки

 

Љубовна тегла

 

Организирајте романтична потрага по богатство

 

Рачно изработена љубовна честитка

 

Романтично засолниште

 

Појадок во кревет

 

Фото-ѕид со вашите патувања

 

Секој ден е причина за љубов

 

Романтична локација

Извор:Ladybook