Љубов и Секс

6 работи кои ги возбудуваат мажите повеќе од секс и голо тело

6 работи кои ги возбудуваат мажите повеќе од секс и голо тело

Ако мислевте дека момците ги возбудуваат само нештата кои алудираат на секс и голотија, се лажете! Следниве нешта ги возбудуваат повеќе од гола нога или гради…

#Парфем

Мирисот игра важна улога кога станува збор за сексуалното возбудување, па мажите честопати одреден парфем врзуваат со личнота и се возбуудваат штом го почувствуваат.

#Песна

Некои песни едноставно асоцираат на секс, па ги поврзуваме со возбудувањето кога сме со партнерот.

#Црвена боја

Ова е бојата на страста и љубовта, но и непосредно средство за возбудување на партнерот. Затоа, доколку барате секси долен веш, одберете некој сет во црвена боја.

#Чиста и мирисна постелнина

Чистата постелнина освен што релаксира, исто така и мами на игра под чаршавот.

#Неговата кошула на вас

Ќе му изгледа многу привлечно доколку ве види во својата голема кошула неспретно закопчана на вашето тело. Тоа ќе го поттикне да ја соблече од вас.

#Страв

Колку и да звучи чудно, голем број на мажи ги возбудува непозната ситуација во која чувствуваат страв и адреналин.