Живот и Стил

Зачувајте ја бојата и сјајот на црната облека со неколку зрна од овој зачин

Зачувајте ја бојата и сјајот на црната облека со неколку зрна од овој зачин

Ако забележите дека вашата омилена темна маичка ја изгубила бојата може да искористите еден проверен трик.

За него потребна ви е само една состојка – црн бибер. Кога алиштата ќе ги ставите да се перат заедно со нив додадете една лажичка црн бибер.

Потоа перете ги на вообичаената програма.