Живот и Стил

За овие хороскопски знаци љубовта е болна тема

За овие хороскопски знаци љубовта е болна тема

Постојат хороскопски знаци за кои љубовта е болна тема. И тоа ги придружува
речиси во текот на целиот нивен живот. Ова се четирите знаци кои вечно страдаат по некого:
БИК
Љубовта е болна тема за вас. Во целиот свој живот се обидувате да најдете
едноставна среќа, но секогаш има нешто што ви пречи. Невозвратена љубов е
вашето проклетство од кое како да не можете да избегате, што и да се случи. Вие сте
многу добри и срцеви луѓе, но среќата ве изневерува, кога заговор за љубов. Она за
што најмногу жалите е човек кој сте изгубиле во минатото поради погрешна ваша
дискреција или постапка. Верувате дека тоа бил човекот за вас, но самите сте ја
избркале среќата. Откачете се од овој товар и немојте да мислите дека сте во право.
Се случило она што требало, за да можете да сретнете вистинскиот за вас човек.
Идејата за минатото и неисполнета љубов е романтична, но во никој случај не и
реална.
ЛАВ
Вие сте исклучително комплексни личности и тоа е јасно на секој кој ве познава.
Мислите многу, се грижите уште повеќе и нема човек кој ќе ја смири вашата
загрижувачка душа. Во интерес на вистината вие сте оние кои потсвесно ја
попречуваат среќата. Барате драми таму каде што нема такви. Ги сфаќате погрешно
сигналите и тоа секогаш става крај на врските кои сте ги имале досега. Треба да ја
промените стратегијата и да се обидете да го дознаете вистински човекот до вас.
Осаменоста ви се должи на проблеми кои самите вие ги создавате и подгревате со
сомнежи. Бидете над овие работи, гледајте реално на настаните и не помислувајте
дека секој се обидува да ви направи несреќни. Има луѓе кои само сакаат да ве
сакаат.