Живот и Стил

Виктор Николовски, татко на породилно: Не знаете што пропуштате, тоа е незаборавно искуство

Виктор Николовски, татко на породилно: Не знаете што пропуштате, тоа е незаборавно искуство

По шест месеци од породувањето Катерина, сопругата на Виктор Николовски, добила можност за работно место што не се пропушта, па одлучиле ќеркичката да продолжи да ја чува тато.

Виктор за Деца.мк го раскажа искуството на платено отсуство од работа, популарно познато како породилно боледување, со Ирина, која сега има две години.

Прочитајте ја во целост Приказната на Виктор на ОВОЈ ЛИНК