Живот и Стил

(Видео) Му донесоа базен, па сега нема крај за неговата среќа

(Видео) Му донесоа базен, па сега нема крај за неговата среќа

Сите ние знаеме дека свињите се среќни да се тркалаат на кал, но кој вели дека тие не би биле посреќни во базен со вода?

Како и на многу други животни и на ова прасе, летните температури тешко му паѓаат.

За среќа, детскиот базен беше полн со вода, и тоа почна да се радува.

Погледнете го видеото во продолжение: