Радио Милева
Мајки...

Среќно семејство: Некогаш мајка и две ќерки, сега сите три… мајки! (ФОТО)

Среќно семејство: Некогаш мајка и две ќерки, сега сите три… мајки! (ФОТО)
Тие се едно од најпознатите македонски музички семејства. Музиката им се: инспирација, релаксација, хоби, професија… И повеќе од тоа… Начин на живот. Двете сестри се познати и популарни поп пејачки, на кои ниту водителството и актерството не им се непознати!

Социјалните мрежи максимално ги користат за сопствена промоција, а откако станаа мајки и нивните семејства, особено децата, не ретко се постирани на нивните фотографии.

Нешто налик на она што некогаш други го фотограгирале, а тие се нашле на овие семејни фотографии, на кои денес пресликувајќи ги и постирајќи ги на своите профили и самите се потсетуваат.

За враќање на спомените, како некогаш изгледаа тато Велко или мама Бранка и нивните мали ќерки…

…денес и самите мајки:  Тијана и Тамара, тогаш Тодевски!

Останати вести од Радио Милева