Живот и Стил

Секси стјуардеса од Германија на 36 годишна возраст ја продава својата невиност за 250.000 евра – причината ќе ве изненади

Секси стјуардеса од Германија на 36 годишна возраст ја продава својата невиност за 250.000 евра – причината ќе ве изненади

36-годишната стјуардеса во Германија дала оглас во кој ја продава својата невиност. Најдобрата понуда падна, а причината за оваа бизарна одлука е неверојатна.

Оваа дама ја чуваше својата интимност за вистинскиот маж од нејзините соништа, но, бидејќи тој сеуште се нема појавено, таа престана да верува дека некогаш ќе се појави, па затоа таа одлучи повеќе да не чека.

„Тоа е како коцкање во казино, треба да знаете кога е време да запрете“, вели стујардестата.

Таа ја бараше најдобрата понуда, а анонимен купувач од Минхен понуди 250.000 евра. Средбата со него е закажана во септември.

И ако некој мисли дека Германката овие пари ќе ги потроши на себе, тогаш греши.

Таа планира дел од парите да ги даде во хуманитарни цели, делумно да му помогне на семејството, а дел од нив ќе инвестира во својата пејачка кариера.