Радио Милева
смислила пеколен план

Од интимни односи апстинирала четири години , а тој не успеал ни три месеци  – невенчаната сопруга на Ѕвездан со шок изјава пред задугарите (фото+видео)) 

Од интимни односи апстинирала четири години , а тој не успеал ни три месеци  – невенчаната сопруга на Ѕвездан со шок изјава пред задугарите (фото+видео)) 

Ана Ќурчиќ, која дошла во Шимановце откако нејзиниот долгогодишен невенчан сопруг Ѕвездан Славниќ јавно ја оставил и ја изневерил со многу помладата Анѓела Ѓуричиќ, пред задругите признала дека му била верна додека Звездан бил во затвор.

Имено, Звездан ја изневери Ана со Анѓела Ѓуричиќ со која неодамна ја официјализираше врската, а Ќурчиќ сега откри интимни детали.

– Убаво разговарав со Звездан Славниќ, тој разбра се. Ѕвездан ми вели дека сум навикнала на машината, дека секогаш имам некој проблем и сега кога немам,  одморот ми ја буди свеста и влегувам во параноја – му зборувала на Матор.

– Но тоа е бегање од реалноста и јас сум таква. Зборувавте, до каде стигнавте? – додаде Ана.

– Тоа не треба да се споменува – рече Томиќ. – Па, повторно е вечерва – додаде Ќурчиќ. – Посилно е од него – истакна Матора.

– Не може да се воздржи, но пак, како би можело да биде… – рече Микица.

 Допреа и до некои други теми, а Ана откри дека кога тој последен пат бил во затвор немала право на брачни посети и дека немале односи 4 години се додека тој бил пуштен на слобода.

– Знаеш колку би било фора да се „смуваме“ јас и ти. Ќе те фрлам во езерото. Не сум гајба пиво – додаде Ана. -Тоа го кажуваш сега затоа што знаеш дека сум љубител на старици – рече Матора. – Се шегувам – одговори Ана.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ Задруга

Останати вести од Радио Милева