Вистаграм

Љубовта не познава боја на кожата: Прекрасно семејство кое освојува на Instagram

Љубовта не познава боја на кожата: Прекрасно семејство кое освојува на Instagram

Џејми и Ники Перкинс ќе ви покажат дека вистинската љубов не познава граници. Прекрасниот пар докажува дека љубовта е љубов без разлика на бојата на кожата.

Брачниот пар води успешен канал на YouTube каде споделува моменти од секојдневниот живот со двете ќеркички. Тие на Instagram имаат еден милион следбеници.

Перкинс

Перкинс

Перкинс

Ники и Џејми беа во врска долго време пред да се верат во 2012 година. Тие стапија во брак во март 2013 година.

Нивната прва ќерка Ава се роди во јануари 2016 година, а малата Зои дојде на овој свет во март оваа година.

Перкинс

Перкинс

Перкинс

Перкинс

Перкинс

Перкинс

Перкинс

Перкинс

Перкинс

Перкинс

Перкинс

 

Перкинс

Останати вести од Вистаграм