Радио Милева
готово е...

Кија и Слобо имаа холивудски развод: Солзи и зборови на утеха на излез од судот! (ФОТО)

Кија и Слобо имаа холивудски развод: Солзи и зборови на утеха на излез од судот! (ФОТО)

Кристина Кија Коцкар и Слободан Радановиќ конечно се разведоа. По околу половина час поминати во судницата, Кија и Слобо го напуштија судот во Зрењанин, а една реченица ги изненади присутните.

„Тешко е, тоа е чудо едно, колку е тешко. Сега ќе си одиме дома, јас ќе ја одведам. И се понудив“ – ќе  рече Слобо и многумина ќе ги шокира со својата изјава на излегување од судот.

Кија Коцкар призна дека била тажна, но, сепак најдобро решение бил разводот.

„Нормално, тоа е тоа. Уморна сум од се’. Вака е сепак најдобро. Најважно е да останеме еден на друг поддршка“, рекла низ солзи Кија пред да замине.

Секогаш ќе бидам тука за неа и ќе ја поддржувам“ – додал Радановиќ пред разведените сопружници да ја напуштат зградата на судот.

Останати вести од Радио Милева