Живот и Стил

Има само 3 години и ги има најубавите очи на светот: Поради нив таа е најбараниот модел (фото)

Има само 3 години и ги има најубавите очи на светот: Поради нив таа е најбараниот модел (фото)

Ова мало девоче веќе е заштитно лице на голем број компании.

Доволно е да погледнете само една фотографија од Клаудија Рамирез и да сфатите дека таа не е обично дете. Иако е млада, поради фотографијата од ова девојче со неверојатни сини и крупни очи, мајката на Инстаграм има 161.000 следбеници.

Клаудија веќе е заштитно лице на некои големи компании, а нејзината мајка обожава да ја фотографира.

Ова мало девојче кое има само 3 години, може да се пофали со успешна кариера како модел.

Таа има една сестра Оливија и двајца браќа, но таа е најмала, па можеби затоа е и најслатка. Таа навистина сака да позира и ужива пред фотоапаратите.

Секоја фотографија која нејзината мајка ќе ја објави има преку 15.000 лајкови, а за коментари немора ни да се напомене. Сите се базирани на нејзината убавина.