Радио Милева
разголена домаќинка

Додека Кија Коцкар миеше садови, од маичката и ѕиркаа голите гради! (ВИДЕО)

Додека Кија Коцкар миеше садови, од маичката и ѕиркаа голите гради! (ВИДЕО)

Во реалното шоу „Задруга“, Кристина Кија Коцкар им приушти на мажите  секси призор додека беше во кујната, без да биде и свесна за тоа!

Имено, додека таа ги  миеше садовитете,  на себе имаше широк кошаркарски дрес без ракави под кој не носеше ништо, па како што се наведнуваше да ги поздамие чиниите и чашите, така од страна се лулаа како два огромни лампиони нејзините големи голи гради!

Сосема  гол под дресот, како што Киа се вртеше  и ги преместуваше  ракцете, така им покажуваше се’ што сакаа да видат гледачите… Особено оние од посилниот пол.

Погледнете како изгледаше сто тоа:

Останати вести од Радио Милева