Промотер

Тони Зен и Сиги со стара „Флека“ и нов „Вентил“ (ВИДЕО) 14.10.2017 | 08:50Edit

Тони Зен и Сиги со стара „Флека“ и нов „Вентил“ (ВИДЕО)  14.10.2017 | 08:50Edit

Станува збор за авторско дело на Борче Кузмановски, кој ја потпишува музиката, а автори на текстот се Тони Зен и Сиги.

Видеото, пак, кое го изработи продукцијата „Сојер и Фин“ (Sawyer + Finn), е дел од проектот „Дотерај го Скопје“, а како изгледа и звучи сето тоа можете да погледнете во продолжение.