Радио Милева

Постигнаа огромен успех, но дали знаете дека овие јавни личности се посвоени?

Постигнаа огромен успех, но дали знаете дека овие јавни личности се посвоени?

Семејството е важно за безгрижно и здраво детство, а овие познати личности не пораснале покрај нивните вистински родители.

  1. Стив Џобс

Родителите го оставиле Стив Џобс веднаш по раѓањето во 1995 година, а го посвоиле Пол и Клара Џобс од Сан Франциско.

2. Џејми Фокс, добитникот на Оскар го посвоила баба кога имал седум години.

3.Мајката на Мерлин Монро ја дала на семејство со кое живеела до својата седма година.Поради психичката нестабилност на нејзината мајка, старател на Монро била Грејс Мек Ки, а подоцна Мерлин завршила во дом за деца без родители.

4.Нелсон Мандела бил посвоен на седум години од брачен пар.

5. Никол Ричи ја посвоиле Лајонел Ричи и неговата сопруга Бренда.

6.Бил Клинтон бил одгледан од неговото семејство.Татко му починал неколку месеци пред неговото раѓање, а мајка му заминала во друг град за да го продолжи образованието.

фото:профимедиа

Останати вести од Радио Милева