Радио Милева
Ги „закопаа секирите“

Почнаа и да излегуваат заедно: Ана Севиќ среќна со поранешниот и сегашниот сопруг (фото)

Почнаа и да излегуваат заедно: Ана Севиќ среќна со поранешниот и сегашниот сопруг (фото)

Ана Севиќ и Дарко Лазиќ ги „закопаа секирите“ откако таа присуствуваше на неговата свадба, а сега почнаа да излегуваат заедно.

Дарко Лазиќ и Ана Севиќ се најдоа заедно на една забава па не само што беа во ист локал, туку седеа и еден покрај друг.

– Ана и Даниел цела вечер се опуштија и наздравуваа додека Дарко пееше. Секогаш кога имаше пауза, застануваше покрај нив. Убаво си зборуваа, на луѓето им испратија заеднички фотографии и наздравија со вино. Се виде дека се работи како што треба, Ана и Дарко навистина останаа добри пријатели – рекол изворот.

– Искрено, јас и Дарко имаме одличен однос и сме добри пријатели. Затоа таа отиде само на неговата свадба и мислам дека покажавме дека таму нема ни трошка суета. Тој е татко на моето дете и така треба да биде во односите со сите, не само со нас. Секако, еднаш бев на неговата свадба, претпоставувам дека се среди, не знам дали планира да направи уште една, но претпоставувам дека ова со Катарина треба да биде вистинската работа – изјавила Ана.

фото: printskrin/instagram/anasevicofficial/kaya_ostojic

 

 

Останати вести од Радио Милева