Радио Милева

Остана без текст: Водителката ја праша Сека каква е во креветот, Вељко занеме!

Остана без текст: Водителката ја праша Сека каква е во креветот, Вељко занеме!

Водителката Сања Маринковиќ како гости во емисија имаше неколку познати дами меѓу кои и пејачката Сека Алексиќ.

Тие зборуваа дали е точна изјавата дека жените кои се моќни во работата, во креветот се тотално поинакви. Сека се обиде да го заобиколи одговорот на прашањето, а Сања го замоли Вељко да даде свое мислење за темата.

-Еве Вељко, изјасни се. Дали таа теза е точна во ситуацијата на Сека? Дали таа не е моќна?, праша Сања.

-Не го слушна прашањето, дофрли Сека, па реши самата да објасни како стојат нештата.

-Не кажав дека се поминува од креветот, но како што велат ако таму се штима, така е секаде. Со оглед на тоа јас и сопругот сме долго заедно, се сакаме како прв ден, а тоа е показател како функционираме и задоволни сме, заврши Сека.

Останати вести од Радио Милева