Радио Милева

„Мојата ќерка нема да биде сестра на тоа дете“ – Гоца Тржан првпат прозбори за бившиот сопруг и Миљана!

„Мојата ќерка нема да биде сестра на тоа дете“  – Гоца Тржан првпат прозбори за бившиот сопруг и Миљана!

Пејачката Гоца Тржан беше во брак со Иван Маринковиќ, кој сега чека дете со Милена Кулиниќ, а пејачката им посакува се најдобро  и се надева дека ќе завршат во брак.

Иван врската со Миљана ја започна во Парови, кога ја остави бремена, а бившата сопруга на Иван вели дека не размислува за тоа.

„Немам појма и баш ми е гајле.Не размислувам за нив, нека им е со среќа. Ако постои можност нека завршат во брак, изјави Гоца и додава:

„Моето дете нема да биде сестра на тоа дете. Моето дете има комплициран живот поради сите околности кои му ги приредивме нејзиниот биолошки татко и јас, не сакам дополнитлено да комплицирам. Кога ќе наполни 18 години, ќе има право на избор,а до тогаш јас ќе ја штитам од злоупотреба. Тоа е моја должност, вели Гоца.

Останати вести од Радио Милева