Мегафон
концертен викенд спектакл

Лепа Брена и Здравко Чолиќ заедно ја затвораат ски-сезоната на Копаоник

Лепа Брена и Здравко Чолиќ заедно ја затвораат ски-сезоната на Копаоник

-Премиум спектакл на омилената зимска дестинација Копаоник Music Week става точка на зимската сезона во незаборавен стил! На 15 и 16 март, Event салата на хотелот Гранд Копаоник ќе стане епицентар на невиден сценски и музички спектакл, обележан со настапот на двете најголеми балкански ѕвезди – Лепа Брена и Здравко Чолиќ! Скајмјузик, синоним за врвна забава, ветува врвно искуство за избраните посетители, со внимателно режирани концерти на две музички легенди. Лепа Брена и Чола за прв пат се собраа под покровителство на еден фестивал, давајќи ѝ можност на публиката да доживее невидена комбинација од нивните хитови. Покрај незаборавните изведби на најистакнатите музички икони на овие простори, последниот викенд од скијачката сезона на Сребрена планина ќе биде одбележан и со спектакуларни сценски ефекти, извонреден звук и атмосфера која ќе ги помести границите на LIVE индустријата. Season Closing by Music Week поставува нови стандарди во светот на музичките фестивали, а Лепа Брена и Здравко Чолиќ ветуваат дека нивните концерти ќе бидат врвот на оваа музичка сезона. Билетите за овој ВИП музичко-сценски спектакл се пуштени во продажба исклучиво со јавување на телефонскиот број +381 60 6670 318. Сите контингенти влезници се исклучително ограничени.