Радио Милева
не може да и одолее

Фудбалерот во дворот на „Задруга2“ ја молеше Станија: „Не ми даваш мир, не можам да издржам, ќе прснам“ (ВИДЕО)

Фудбалерот во дворот на „Задруга2“ ја молеше Станија: „Не ми даваш мир, не можам да издржам, ќе прснам“ (ВИДЕО)

Лазар Јеремиќ пред неколку  дена беше ептен близок со Луна Ѓогани. На забавата, додека таа плачеше на песната “Ме нема”, што ја потсетуваше на поранешното момче Слобо Радановиќ, фудбалерот ја бакнуваше  и беше нејзино рамо за плачење.

Сепак,  за време на разговорот во дворт со Станија Добројевиќ, фудбалерот призна дека е емотивно приврзан кон неа.
„Да, но ти се гушкаше овде со некого, нели“? – го праша Станија.

„Мислам дека си голема маза. Го гледам тоа во тебе и ме убива. Не ми дава мир. Не можам да издржам, ќе  прснам” – одговори фудбалерот.

„Да си ми момче, би те масакрирала. Значи, само онака, попатно знаеш да се гушкаш“ –  рече Станија.

Еве како изгледаше додворувањето на фудбалерот кон старлетата.

Останати вести од Радио Милева