Радио Милева

(ФОТО) Севе се врати во градот каде што ја помина младоста

(ФОТО) Севе се врати во градот каде што ја помина младоста

Познатата хрватска пејачка Северина, имаше концерт во Задар, или како што пишува пејачката, во градот каде го поминала најубавите денови во младоста.

Концертот се одржа во саботата, на 24 ти Март, по повод отворањето на “Супернова” центар во Задар.

Во прилог ви доставуваме фотографии од самиот концерт.

Останати вести од Радио Милева