Радио Милева

Едвај спасиле жива глава: Ѕвездата на Гранд доживеала сообраќајна несреќа!

Едвај спасиле жива глава: Ѕвездата на Гранд доживеала сообраќајна несреќа!

Ѕвездата на Гранд, Надица Адемов, пред два дена доживеала сообраќајна несреќа кај мостот кај Башка. Во автомобилот била заедно со момчето, неговиот брат и снаата, но се поминало без последици.

За среќа, пејачката и нејзините сопатници поминале без сериозни последици и се спасиле.

„Нашиот автомобил налета на камион. Бог не чуваше. Рацете ги осакатив, со главата ударив во седиштето. Имам модрини по главата. Пак, ќе повторам, Господ не чуваше бидејќи сообраќајката беше ужасна, вели Надица за еден портал.

Останати вести од Радио Милева