Радио Милева

Цеца ќе слави 8-ми март на концерт кај Саша Матиќ ама на крај памет нема да ви падне со кого!

Цеца ќе слави 8-ми март на концерт кај Саша Матиќ ама на крај памет нема да ви падне со кого!

Цеца Ражнатовиќ ја закупи ВИП ложата за вечерашниот концерт на Саша Матиќ каде покрај Вељко и Анастасија, ќе биде и новата девојка на Вељко, Богдана со сестрата Бојана и мајката Даниела или идната сваќа на Цеца.

Како што пишува српски Курир, Цеца уште пред месец дена обезбедила карти.

Ова ќе биде првпат во живо да се запознаат со мајката на Богдана која и тоа како сака да се сретне со славната пејачка, а можеби и нејзина идна сваќа.

Инаку, Цеца ја поддржува новата врска на Вељко, а Богдана исклучително и се допаѓа и смета дека е фина, добра и културна девојка. Особено и се допаѓа што е успешна кошаркарка.

Останати вести од Радио Милева