Радио Милева
стана и водител

Азис е новиот ВИП водител на бугарското шоу „Големиот брат“ (ФОТО)

Азис е новиот ВИП водител на бугарското шоу „Големиот брат“ (ФОТО)

Влегувам во шоуто како нов ВИП водител. Јас и Алекс Срчаџиева ќе  ги водиме “дневните” епизоди. Ќе  направиме дана гледачите да им биде симпатичносето она што се случува во куќата во реално времеЕ – изјави  фолк ѕвездата за”Everyday “.

Азис, исто така, рече дека темата за жените која ќе ја обележи оваа сезона е исклучително интересна и само по себе глобална и најважна за секој маж.

 

Останати вести од Радио Милева