Радио Милева

Во нејзината кариера вложи 100 000 евра: Пред Раста, овој маж беше најголема љубов на Ана Николиќ

Во нејзината кариера вложи 100 000 евра: Пред Раста, овој маж беше најголема љубов на Ана Николиќ

Радољуб Радуловиќ познат како Милош Банана беше во шестгодишна врска со Ана Николиќ. Се зборуваше дека во нејзината кариера вложил 100 000 евра, како и дека му ја посеветила песната „Мишо мој“.

„Мишо е мој пријател долго време. За жал, последните години немаме контакт, но се откажувам од своите пријатели. Пред се, тој е образовен човек и господин, изјави Ана за Курир пред неколку години.

фото: блиц

Николиќ  е во брак со Стефан Ѓуришиќ Раста со кого ја има ќерката Тара.

 

Останати вести од Радио Милева