Радио Милева

(ВИДЕО) Холивуд „вода да им носи“: Најшокантните естетски трансформации кај познатите Србинки – Николина Пишек и Сораја се врвот!

(ВИДЕО) Холивуд „вода да им носи“: Најшокантните естетски трансформации кај познатите Србинки – Николина Пишек и Сораја се врвот!

Холивуд си е Холивуд, таму ги има најсовремените естетски пластичари, а пак познатите ѕвезди се подготвени да платат дебело за подмладување или естетска корекција под нож.

Како кај нас така и во регионот владее се поголема потреба од ваков вид корекција, дури и кога не е тоа потребно.

Кога станува збор за српските пејачки, старлети, манекенки, водителки, речиси останаа многу малку природни дами или такви без корекции на себе.

Во продолжение погледнете го ова микс видео на некои од најшокантните трансформации на меѓу познатите Србинки.

Останати вести од Радио Милева