Радио Милева

Вакво нешто досега не сте виделе на нашите простори: Вака ќе изгледа новиот двор на „Задруга 2“

Вакво нешто досега не сте виделе на нашите простори: Вака ќе изгледа новиот двор на „Задруга 2“

Првата сезона на реалното шоу „Задруга“ ги сруши сите рекорди. На телевизија „Пинк“ гледачите можеа да следат рзновидни ситуации, од кавги, забави, љубовни триаголници, неверство до нови пријателство.

Главна тема во „Задруга“ беа Луна Џогани, Слоба Радовановиќ и Киа Коцкар. Само што заврши првата сезона, веќе се подготвува и „Задруга 2“ која ќе започне во септември.

Пинк објави соопшетние за структурата, објектите и реалцизацијата на „Задруга 2“.

За овој проект изградена е тврдина со 100 објекти, морски залив, рајски остров.

Преку 45 кандидати ќе имаат интересни превозни средства, театар, виртуелни соби, но и сала за разни натпреварувачки игри.

Дали овој проект на Жељко Митровиќ ќе придонесе да ги помести светските стандарди останува да видиме во новата сезона.

фото: промо

Останати вести од Радио Милева