Радио Милева

Со месеци го гледаме во ТЛЗП, а не знавме дека ова е вистинското име на Леон

Со месеци го гледаме во ТЛЗП, а не знавме дека ова е вистинското име на Леон

Леон со месеци го гледаме во мега популарното шоу со хуманитарен карактер, „Твоето лице звучи познато“, а неговото вистинско име е Стеван Димитријевиќ.

Многумина го сметаат за најзгоден пејач на естрадата, а тој вели дека се срами од ваквите коментари.

За прекарот кој не се поврзува со неговото име, вели дека настанал случајно на почеток на кариерата и дека бил впечатлив, па го задржал.

Преземено од: Курир.мк

Останати вести од Радио Милева