Радио Милева

Сибел од „Сезона на црешите“ не би ја препознле во приватноста (фото)

Сибел од „Сезона на црешите“ не би ја препознле во приватноста (фото)

Младата 35 годишна турска актерка Фатма Топаш или попозната како Сибел од „Сезона на црешите“, гледачите ја запознаа како темпераментна дама која постојано е полна со идеи како да го направи својот живот поинтересен.

Фатма серијата „Сезона на црешите “ ја снимаше во 2014/15 година, по што снимаше уште една серија.

Таа има богата актерка кариера, особено во серии на кои работи уште од 2007 година.

И во приватноста е мажена жена, а освен тоа што се колеги, тие со Озге Гурел и Серкан Чајоглу или Ајаз и Ојку, се исто така добри пријатели.

A post shared by Fatma Toptas (@fatmatoptas) on

 

Погледнете ги во приватноста:

A post shared by Fatma Toptas (@fatmatoptas) on

A post shared by Fatma Toptas (@fatmatoptas) on

A post shared by Fatma Toptas (@fatmatoptas) on

A post shared by Fatma Toptas (@fatmatoptas) on

Останати вести од Радио Милева