Радио Милева

Се појави во спотот на нејзиниот татко пред 20 години: Вака изгледаше Илда Шаулиќ како бринета!

Се појави во спотот на нејзиниот татко пред 20 години: Вака изгледаше Илда Шаулиќ како бринета!

Ќерката на Шабан Шаулиќ денес важи за една од најпопуларните пејачки во регионот. Илда Шаулиќ која наскоро ќе стане мајка, препознатлива е по нејзиниот добар глас и русата коса.

Меѓутоа, на 19 години, пејачката се појави во спотот на нејзиниот татко Шабан за песната „Ајде мала да правиме лом“, каде што има темна боја на косата.

Еве како тогаш изгледаше Илда.

Останати вести од Радио Милева