Радио Милева

Рада Манојловиќ нападната и избезумена: „Вештерке, Бог ќе ти наплати се“

Рада Манојловиќ нападната и избезумена: „Вештерке, Бог ќе ти наплати се“
Foto: Masanori Jošida/Alo!

Пејачката Рада Манојловиќ за малку на настап во Босна не добила ќотек од обожавателка на нејзиното момче Харис Берковиќ.

-Измамничке, вечтерке, ти го направи луд, викала гневна девојка обидувајќи се со стаклено шише да ја удри пејачката.

-Рада пред настапот седела во сепаре со својот менаџер и клавијатуристот во еден изолиран дел. Некоја девојка, која има околу 20 години, дојде до оградата со која беше заштител столот на Раса и почна да вика. Бог ќе ти наплати се што му направи, го малтретираш, а Рада се избезуми, вели човек кој бил во локалот кога се случило тоа и продолжува:

-Обезбедувањето дотрча и застана пред пејачката, па се расправале и со момците кои биле заедно со бесната девојка.

Останати вести од Радио Милева