Мегафон
Исповед

Драмата на Маја Оџаклиевска: Едвај се разбудив од кома!

Драмата на Маја Оџаклиевска: Едвај се разбудив од кома!

Пејачката Маја Оџаклиевска гостувајќи во една емисија откри за едно непријатно здравствено искуство во својот живот.

Имено, таа пред камери кажа дека едвај се разбудила од кома откако и била констатирана вонматерична бременост.

-Јас страшно се плашам од анестезија. Во младоста имав операција на слепото црево, односно вонматерична бременост и бев во блага кома многу долго. Едвај ме вратија при свест, така можам да кажам и ја страшно се плашам, кажа пејачката во емисијата „Ја то тако“.