Мегафон
концерти

Акустичен концерт на „Нокаут“ во Интермецо

Акустичен концерт на „Нокаут“ во Интермецо

Овој четврток сите патишта водат кон омиленото скопско кафуле Интермецо каде и за оваа недела домаќините најавуваат богата музичка програма. На неодамна реновираната летна тераса на Интермецо за овој четврток е закажана музичката дружба – овој пат со единствените „Нокаут“. Акустичниот „анплагд“ концертот на Пере и дружината стартува во 22 часот, а присутните ќе можат да уживаат во изведбата на нивните најголеми хитови.

Така, освен актуелниот хит „Кога ме сакаш ти“, кој воедно е најава за четвртиот студиски албум кој треба да излезе годинава, присутните ќе уживаат и во добро познатите „Лебедот бел“, „Што бараш ти во мојата песна“, „За нас“, „Знаеш каде да ме најдеш“, „Би се викал те сакам“, „Позитивно“… Ова ќе бидат само дел од темите кои момците ќе ги отсвират на сцената, на летната тераса на кафулето Интермецо. Затоа не заборавајте – во четврток сите патишта водат кон Интермецо. Старт 22 часот.