Мегафон

Аки Рахимовски се враќа на сцената

Аки Рахимовски се враќа на сцената

Откако во април годинава доживеа помал мозочен удар, Аки Рахимовски повторно ќе им се придружи на своите колеги од бендот „Парни ваљак“, со кои ќе го одржи својот прв концерт по неколкумесечна пауза.

Станува збор за настап во словенечкиот град Шкофја Лока, кој е закажан за 31 август, додека на 29 септември љубителите на популарната група ќе можат да уживаат со нивните најголеми хитови во Виена.

Додека музичарот закрепнува, колегите од бендот изјавија дека паузата од турнејата ја користат за снимање на нов материјал.