Радио Милева

Жирито беше воодушевено од неговиот глас – вака изгледаше како дете Македонецот од „Ѕвездите на Гранд“

Жирито беше воодушевено од неговиот глас – вака изгледаше како дете Македонецот од „Ѕвездите на Гранд“

Секоја година од сезона во сезона во музичкото шоу „Ѕвездите на Гранд“ се повеќе има македонски претставници.

Од претходната кога победи охриѓанецот Ристе Ристески, се повеќе се пријавуваат наши таленти. Некои од нив имаат среќа да стигнат подалеку, но некои си заминуваат уште од првиот круг.

Огнен Здравковски е еден од подобрите кандидати во музичкото шоу „Ѕвездите на Гранд“, кој досега успеа стигна до третиот круг.

Огнен од жирито доби само пофалби и поддршка.  Тој сега има 21 година, а еве како изгледал на мали нозе.

Со оглед, на неговите музички способности кој знае, можеби и тој ќе биде победник оваа година на регионалното музичко шоу.

фото: принтскрин/инстаграм

Останати вести од Радио Милева