Радио Милева
Сто пати кажано, еднаш видено

Задруга: По жестоката акција, Мина го тргна ќебето и покажа пред камерите со каква гордост Ѓексон располага! (ВИДЕО)

Задруга: По жестоката акција, Мина го тргна ќебето и покажа пред камерите со каква гордост Ѓексон располага! (ВИДЕО)

Предминатата ноќ Мина Врбашки и Немања Ѓериќ – Ѓексон имаа жестока акција под ќебето. Двајцата не се грижеа за фактот дека другите се будни и поминаанеколку пати покрај нивниот кревет додека тие беа во еротски занес.

Покрај нив, најдобрата пријателка на Мина,  Зорана Стефанов спиеше во креветот, па од жестоката акција во еден момент таа се разбуди.

Откако „свршија работа“, Мина разговараше со Зорана, за потоа во еден момент да одлучи да го подигне ќебето за да и покаже со каква гордост располага нејзиното момче. Па не попусто велат: Сто пати кажано – еднаш видено… Ама тоа важи за другарката. А за Мина? Сто пати видено… и само таа знае колку пати пробано!

Погледнете ја акцијата на Мина и Ѓексон и моментот на јавното рекламирање на машкоста:

Останати вести од Радио Милева