Радио Милева

(ВИДЕО) Карлеуша ја прашаа дали ќе дипломира годинава, а нејзиниот одговор е…

(ВИДЕО) Карлеуша ја прашаа дали ќе дипломира годинава, а нејзиниот одговор е…

Неодамнешниот настап на Јелена Kарлеуша во една белградска дискотека, беше вистинска прилика за новинарите непосредно да ја интервјуираат и да и постават прашања кои таа не ги очекува.

На социјалните мрежи освен оние кои ја сакаат има и доста такви кои не го почитуваат ликот и делото на српската поп-пејачка, а со тоа осамнуваат и профили каде стојат фотографии и видеа кои не би и се допаднале.

Па така во неодамнешното интервју ја пеашаа Јелена дали во Новата година планира да дипломира, на што таа одговори дека тоа и е не баш важно за неа.


Инаку, Јелена Карлеуша има завршено средно трговско образование, исто како Драгана Мирковиќ и Мира Шкориќ.

Останати вести од Радио Милева