Радио Милева

(ВИДЕО) Историјата се повторува: Карлеуша го јавна Саша Поповиќ ама буквално!

(ВИДЕО) Историјата се повторува: Карлеуша го јавна Саша Поповиќ ама буквално!

Веруваме дека повоеќето од вас ја знаат легендарната снимка кога Саша Поповиќ ја качи Брена на раме во врмето кога настапуваа заедно и беа доста помлади.

Сега историјата се повторува, но наместо Брена, сега постариот Саша го јавна Карлеуша и то пред студиото, а фотографијата ја објави токму Брена и напиша:

„Неповторливо“, секако присетувајќи се на времето кога лудуваа со Поповиќ, а тоа изгледаше вака:

Останати вести од Радио Милева