Радио Милева
Задруга

Упорниот Немања Ѓериќ-Ѓексон ја молеше Јелена Круниќ за секс, по што таа ги рашири нозете и… (ФОТО+ВИДЕО)

Упорниот Немања Ѓериќ-Ѓексон ја молеше Јелена Круниќ за секс, по што таа ги рашири нозете и… (ФОТО+ВИДЕО)

Веројатно повреден од веста дека неговата поранешна Тијана Стојановиќ е бремена, а не знаејќи дека тоа и не е вистина, Ѓексон јасно и предложил на Јелена да има секс со него.

„Ајде да спиеме …“,  и рече тој додека седеше на нејзиниот кревет и ја гушкаше.

„Нема да спиеме“, одговори таа сосема нсигурно.

„Зошто? Зошто да не денес, а утре да?“ – праша тој.

„Ќе видиме…“ – возврати таа.

„Што да видиш? Дали треба да те пумпам секој ден“? – продолжи тој.

„До ја.ца“ –  му одговори Јелена со насмевка.

„Тогаш од што се плашиш“? – праша тој.

„Не се плашам од ништо, ама едноставно не можам да го направам тоа. Не оди тоа така… Каков кретен си… Не можеш така да си играш со мене“ –  одговори таа, па прпелкаќи се по креветот ги крена нозете по што ги покажа розевите гаќички тесно врежани во препоните и меѓуножјето…

„Може ли сега да спијам“? – праша таа.
„Треба ли да те молам? Ајде, дај ми да те е.ам…“ –  не се откажуваше упорниот Ѓексон.

Погледнете го видеото за да дознаете дали молбите на настојчивиот Ѓексон вродија со плод, а муабетот заврши со „акција“!

 

Останати вести од Радио Милева