Радио Милева
Крвта не е вода

Синот на Аце Лукас го истетовира ликот на татко му на раката! (ФОТО)

Синот на Аце Лукас го истетовира ликот на татко му на раката! (ФОТО)

Вториот син на Аце Лукас, Андреј Вуксановиќ, кој со години живее во Германија, се пофали со огромната тетоважа со ликот на татко му на раката.

Лукас не сака да ги изложува своите деца во јавноста, па така Андреј до неодамна беше целосно непознат, но социјалните мрежи направија и фановите , но и сите други, малку подобро да ги запознаат. Така, Андреј се пофали на Instagram со најновата тетоважа што ја направил на раката на која е  ликот на неговиот татко Аце Лукас!

Се работи  голема тетоважа која покрива добар дел од раката на Андреј, а наследникот на Лукас го пофали процесот на создавање на ова ремек-дело, фотографирајаќа ја тетоважата која истата ја постирал и напишал КРВ… Асоцирајќи дека крвта не е вода и дека тој е син на Аца Лукас.

Колку фигурата на Аце Лукас е автентично префрлена на надлактицата на Андреј, погледнете и  се уверите и сами!

Останати вести од Радио Милева