Љубов и Секс

Што прво забележуваат мажите кај жените? Ова им е во фокус во првите 5 минути

Што прво забележуваат мажите кај жените? Ова им е во фокус во првите 5 минути

Момците обрнуваат внимание на неколку работи во првите пет минути по средбата.

Начин на зборување

Постојат три типа на глас: висок, длабок и „Ќе се обидам да бидам слатка и да зборувам со сладок „бебешки“ глас“. Понекогаш е слатко, а понекогаш е рецепт за главоболка.

Насмевка

Сите „паѓаат“ на убава насмевка, но момците навистина внимаваат на начинот на кој им се смеете. Дали учтиво се насмевнавте или енигматично го погледнавте низ собата? Дали целосно ја изгубивте контролата и се насмевте од уво до уво затоа што кажа нешто многу смешно? Вториот им е омилен.

Смисла за хумор

Вашата смисла за хумор е како вашето дете. Секој е различен, но мислите дека другите треба да гледаат на вас. Ако жената не одговара на машките шеги, веројатно никогаш нема да има поголема поврзаност.

Извор: Попара