Радио Милева
Лудница во „Ѕвездите на Гранд“

Ова не се опишува со зборови: Шерифовиќ ја бркаше по студиото Карлеуша, па кога ја стигна ја собори на подот и почнаа да се… (ВИДЕО)

Ова не се опишува со зборови: Шерифовиќ ја бркаше по студиото Карлеуша, па кога ја стигна ја собори на подот и почнаа да се… (ВИДЕО)

И во новото издание шоуто “Ѕвездите на Гранд”, може да очекуваме многу забава. Се разбира, жирито и овој пат предничи. Пред сите, Јелена Карлеуша и Марија Шерифовиќ, кои се бркаа по студиото. Имено, сè започнало кога се покренало прашањето за донесување одлука дали еден од кандидатите треба или не да мине во следниот круг од натпреварот. Карлеша најпрвин рекла “НЕ” , но Саша Поповиќ бил подготвен да ја промени одлуката само ако Карлеуша го притиснатастерот и ја преиначи одлуката од „НЕ“ во  „ДА“, што во никој случај не и се допаднало на Марија Шерифовиќ.

„Не ја менувај одлуката, инаку ќе те убијам“ – и се заканила на Јелена, Марија Шерифовиќ.  Карлеуша не ја послушала, притиснала “ДА” и почнала да бега низ студиото.

„Е сега ќе видиш ти, мајку ти твоја…“, врескала Марија Шерифовиќ бркајќи ја по студиото, со која откако ја стигнала, почнала да се бори. На крајот, Марија  ја фрлила Јелена на подот, а она што ѝ го сторила подоцна… не е се опишува со зборови.

Затоа, погледнете ја следната снимка:

Останати вести од Радио Милева