Радио Милева
некрунисани крал и кралица

Неговата бивша жена Соња им честиташе на дамите 8-ми Март, а потоа следуваше брутална порака до неа од Аца Лукас! (ФОТО)

Неговата бивша жена Соња им честиташе на дамите 8-ми Март, а потоа следуваше брутална порака до неа од Аца Лукас! (ФОТО)

Иако во последно време се чини дека војната помеѓу поранешните брачни другари  Аца Лукас и Соња Вуксановиќ заврши, она што вчера се случи  докажува нешто сосема спротивно!

Имено, сè започна со објавувањето на таусот на Соња по повод денот на жената. Таа постави фотографија на круна со дијаманти на Инстаграм, и напиша: “Кога некој ме прашува: Која мислиш дека си?”.
– јасно алудирајќи на фактот дека кралицата, како и сите жени кои им го честиташе на 8 март.

Поттикнат од оваа објава, Лукас во неговиот веќе познат стил реагираше на потегот на својот поранешен брачен другар.
Кралевите и кралиците ги крунисуваат нивните поданици, а оние кои ги немаат, се крунисуваат сами! Немам ни јас никакви поданици, но тие што мене ми ја ставаат круната и не се нешто многу, само неколку милиони кои изгледа како да ме сакаат! Зашто , кога  ја ставаш сам, лесно ќе ти падне“ – напишал Лукас.

Останати вести од Радио Милева