Радио Милева
задруга

Мина и Томо ги променија сите пози: Додека да св*шат, за малку и креветот да го скршат! (ВИДЕО)

Мина и Томо ги променија сите пози: Додека да св*шат, за малку и креветот да го скршат! (ВИДЕО)

Лидерот за оваа недела Томислав Паниќ  – Томо си ја избра Мина Врбашки за негова омилена личност и како што налагаат правилата бараа да спијат во хотелот “Задруга”.

Времето поминато одделно од другите цимери беше добро искористено, па им се препуштија на страстите уште во раните утрински часови и како никогаш до сега имаа жестока секс акција.

Јорганот потскокнуваше напред-назад, горе-долу  со голема брзина, додека креветот толку крцкаше што чиниш ако двојката брзо не св*ши, креветот ќе се скрши!  Мина од време на време гласно се смееше,  а Томо нешто ѝ шепотеше додека „ја работеше“.

Погледнете ги акциите на Мина и Томо под покривката:

 

Останати вести од Радио Милева