Радио Милева
„Танц“ под јорган

Како Задруга нема друга: Среде осветлена соба под прекривката Ѓексон „ја плесна комшивката“! (ВИДЕО)

Како Задруга нема друга: Среде осветлена соба под прекривката Ѓексон „ја плесна комшивката“! (ВИДЕО)

Новиот учесник во реланото шоу „Задруга“, Јелена Круниќ привлече големо внимание. Најблиската врска и контакт со Круниќ ја оствари Немања Ѓериќ Ѓексон, кој по три дена дружење, вплови во романса со неа!

Иако сите мислеа дека ќе бидат само пријатели, бидејќи Круниќ изјави дека има момче надвор од шоуто со ке е во сериозна врска, тоа веќе не е случај.

Двајцата, по неколку дена на размена на нежности,  минатата ноќ, завршија под јорган!
Иако беа покриени па не можеше  баш добро да се види што тоа се случува по прекривката, од движењата и воздишките беше повеќе од јасно дека Ѓексон „ја плеска комшивката“. И тоа, уште додека светлата не беа угаснати! А кој знае дали страстите спласнаа и откако се угаснаа?!

Останати вести од Радио Милева